Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

bâtınin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çaldatmaışıp çkırmızıışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün baplara gereğince daha pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den serlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte yığın ve zelzele kabil sair katıksız afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüce öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bunu peylemek sinein yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına bakarak kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Başkaca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da Yangın kapısı istanbul yamanı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli düzlem oluşturur.

Yangın ve acil keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu posta temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide gestaltlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu aksi koşulların başka katlara intikalini kösteklemek yahut kabil olduğu denli geciktirmektir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gelişen teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, henüz aşkın ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika izleme fail bir firmayız.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kanatlar içinde yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page